Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Retail Formule Manager

Plaatsingsdatum 21-10-2015 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris -
2theloo
De historie van 2theloo begon in 2011 toen Eric Treurniet en Almar Holtz met trots de allereerste ‘better than at home’ toiletwinkel openden in de Amsterdamse Kalverstraat. Inmiddels is 2theloo een snelgroeiend, internationaal merk met meer dan 200 winkels verspreid over 14 landen. De missie van 2theloo is ‘to make the absolute most of your toilet break’. Het Service Center in Amsterdam is het centrale punt van de 2theloo organisatie. Hier werkt een ondernemend team elke dag aan innovaties en verbeteringen om de toiletervaring van onze bezoekers zo aangenaam en fun mogelijk te maken.

Functie
Voor het Service Center van 2theloo zijn wij op zoek naar een ervaren Retail Formule Manager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitrollen en managen van de 2theloo retail formule, een van de belangrijkste differentiators van het 2theloo merk.

Het is jouw verantwoordelijkheid een onderscheidend, voor de consument herkenbaar, concept neer te zetten dat commercieel krachtig is en daardoor niet alleen bijdraagt een positieve merkbeleving, maar ook aan de business. Je zorgt er als Retail Formule Manager daarnaast voor dat dit concept wordt vertaald naar een helder en herkenbaar winkelbeeld en dat het winkelbeeld vervolgens internationaal uitgerold wordt op uniforme wijze.

Je motiveert niet alleen je team van ca. 2 medewerkers, maar ook collega’s, country managers en shopmanagers om de merkbelofte van het concept elke dag waar te maken. Je realiseert met je team een effectieve aanpak van alle strategische marketing aspecten, met als belangrijkste focus het assortiment, de presentatie daarvan, pricing, promotie, communicatie, logistiek. Alles vanuit een multichannel gedachte. Je gaat in gesprek met strategische partners die samen met 2theloo willen groeien en sluit deals. Je maakt gebruik van alle beschikbare data om steeds te blijven vernieuwen en efficiënter te werken en zet de operationele basis neer voor toekomstige groei.

Kortom wij zijn op zoek naar een ondernemende retailer die retail bij 2theloo naar the next level gaat brengen. De Retail sector is volop in beweging en nieuwe technologieën bieden nieuwe kansen, deze uitdaging gaat 2theloo als innovatieve game-changer niet uit de weg!

Functie-eisen
 • Je hebt tenminste 5 jaar ervaring in een, bij voorkeur vergelijkbare, formule management functie;
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, richting Economie;
 • Je hebt een duidelijke visie voor de toekomst van retailing en weet deze visie op krachtige wijze te vertalen naar korte en lange termijn plannen en concrete implementatie-stappen, waarbij het optimaliseren van de operatie ook een focuspunt is;
 • Je hebt kennis van offline en online sales- en marketing tools;
 • Je hebt een uitstekend cijfermatig inzicht en analytisch vermogen;
 • Je presenteert overtuigend en communiceert concreet en helder;
 • Je hebt inzicht, bewaart het overzicht en weet duidelijke prioriteiten te stellen;
 • Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, je denkt in oplossingen en bent breed inzetbaar;
 • Je voelt je thuis in een dynamische, steeds veranderende omgeving;
 • Je bent collegiaal en hebt een no-nonsense mentaliteit;
 • Conceptueel, Creatief, commercieel, flexibel, praktijkgericht en stressbestendig zijn woorden die bij jou passen;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal vloeiend. Frans en Duits zijn een pre.
Interesse?
Ben je geïnteresseerd in de functie en voldoe je aan het profiel? Graag zien wij dan jouw CV en motivatiebrief tegemoet.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Retail, assortiment, Amsterdam, fulltime

Contactgegevens

Contactpersoon Kathelijn van Heijst

Vestigingsplaats

Solliciteer