Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Coördinator Planning

Plaatsingsdatum 03-11-2015 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Amsterdam Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 20 - 22 Salaris -
2theloo
De historie van 2theloo begon in 2011 toen Eric Treurniet en Almar Holtz met trots de allereerste ‘better than at home’ toiletwinkel openden in de Amsterdamse Kalverstraat. Inmiddels is 2theloo een snelgroeiend, internationaal merk met meer dan 200 winkels verspreid over 14 landen. De missie van 2theloo is ‘to make the absolute most of your toilet break’. Het Service Center in Amsterdam is het centrale punt van de 2theloo organisatie. Hier werkt een ondernemend team elke dag aan innovaties en verbeteringen om de toiletervaring van onze bezoekers zo aangenaam en fun mogelijk te maken.

Sinds eind 2014 opereren wij met ons team in Frankrijk aan verschillende grote projecten; onder andere verzorgd 2theloo de toiletvoorzieningen van alle SNCF treinstations, de vestigingen van Point WC en Maris de Paris.

Job Description
Als Coördinator Planning adviseer, ondersteun en faciliteer je het 2theloo Service Center team in Frankrijk, vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam, bij het inplannen van de winkelmedewerkers door middel van ons roosterprogramma via ons Intranet. Daarbij draag je ook medewerkers aan vanuit onze interne pool, op basis van vraag uit verschillende vestigingen. Dit alleen wanneer het niet binnen het team zelf kan worden opgelost. Daarnaast draag je ook zorg dat er adequaat wordt gereageerd op ziektes of waarschuwingen. En je signaleert aan de hand van rapportages wanneer er nieuwe medewerkers moeten worden aangetrokken of er medewerkers in overvloed zijn.

Als Coördinator Planning geef je verder advies over het effectief roosteren van de medewerkers. Zo zorg je ervoor dat middels goede communicatie, medewerkers en teams in staat zijn om Intranet effectief te gaan gebruiken. Uiteindelijk draag je ook de verantwoording voor een correcte naleving van wet- en regelgeving, bijvoorbeeld conform aan de Franse wet.

Vanuit deze functie ontvang je leiding van de HR Manager en werk je binnen het team van HR.

Job Requirements
Ben jij op zoek naar een baan naast jouw studie Econometrie? Wordt jij enthousiast van puzzelen? Beschik jij over een dosis goede sociale vaardigheden om ons team in Frankrijk te adviseren, onderhouden en eventuele weerstanden niet uit de weg te gaan? Spreek jij ook nog eens vloeiend Frans? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse
Ben jij geïnteresseerd in de functie en voldoe je aan het profiel? Graag zien wij dan jouw CV en motivatiebrief tegemoet.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Planner, econometrie, bijbaan, HR, commercieel, Amsterdam

Contactgegevens

Contactpersoon Kathelijn van Heijst

Vestigingsplaats

Solliciteer